>> Yeni Moralingo! Ne İzleyeceğine Ne Dinleyeceğine Karar Veremeyenlere İyi Gelir

22 Ekim 2012 Pazartesi

Yeni Moralingo! Ne İzleyeceğine Ne Dinleyeceğine Karar Veremeyenlere İyi Gelir



Merhaba arkadaşlar, dana önce yayına aldığımız ancak telif problemi yüzünden projenin yapısını değiştirmek zorunda kaldığımız Moralingo! yeni yapısı ve içerikleri ile yayın hayatına başlamıştır.

Moralingo! nedir ;

http://www.moralingo.com adresi ve “Nabza Göre Şerbet” sloganıyla yayın hayatına başlayan eğlence sitesidir.

Genel yapısı ve düzeni , belirli içerikleri birden fazla kategoriye ayırıp uyumlu şekilde kullanıcılara sergilemektir, basit bir kullanımı vardır, ana sayfada yer alan kategorilerin herhangi bir tanesi seçilmesiyle o kategoriye ait sizin yerinize önceden izlenmiş/dinlenmiş içerikleri rastgele görüntülemektedir.


Şuan için reklamsız sade şık bir playerda içerikler görüntülenmektedir.Sosyal medya paylaşım kısayolları ile içerikleri paylaşabilirsiniz.


Toparlamak gerekirse

Moralingo!, sizin yerinize önceden izlediği ve dinlediği içerikleri belirli kategori gruplarına ayırıp eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayan bir eğlence sitedir.

Yakın tarihte, kullanıcıların oluşturdukları içerikler ve sosyal medya entegrasyonu gibi özellikler eklenecektir, Moralingo! ticari bir beklenti olmadan hoş bir vakit geçirmenizi sağlama amacındadır.

Alt Yapı / Faydalanılan Kaynaklar

  • Twitter Bootstrap

  • PHP

  • MySQL

  • CodeIgniter

  • Komodo Edit

  • Youtube

  • 3 Fincan Çay


Detaylı bilgi için Hakkında sayfasından bilgi alabilir İletişim sayfasından bizlere ulaşabilirsiniz.
Yerli projeleri desteklemek adına fikir/görüş bildirmeniz durumunda yapılmış veya yapılacak olan tüm yerli projelere yol gösterecektir.

Bu İçeriğe Ulaşmak için Arama Motorlarında Şu Şekilde Arama Yapıyorlar :
Yeni Moralingo! Ne İzleyeceğine Ne Dinleyeceğine Karar Veremeyenlere İyi Gelir,

5 Oğuz KOÇ: Yeni Moralingo! Ne İzleyeceğine Ne Dinleyeceğine Karar Veremeyenlere İyi Gelir Merhaba arkadaşlar, dana önce yayına aldığımız ancak telif problemi yüzünden projenin yapısını değiştirmek zorunda kaldığımız Moralingo! ye...

3 yorum:

  1. Güzel bir paylaşım olmuş hocam sizleri tebrik ederim. Blogunuzu yakından takip ediyor başarılarınızın devamını diliyorum.

    YanıtlaSil
  2. sitenin adına bayıldım -moralingo- tam adına hitaben olmuş, teşekkürler..

    YanıtlaSil
  3. Paylaşım için teşekkürler.Emeğinize sağlık

    YanıtlaSil

< >