>> Samsung'un dayanıklı mükemmel ekranlı telefonları

26 Temmuz 2011 Salı

Samsung'un dayanıklı mükemmel ekranlı telefonları

Evet konumuz Samsung Cep Telefonları , teknoloji sitelerini gezerken cep telefonu yorumlarını veya özellikleri okurken Samsung Cep Telefonları için  ekran sağlamlığı/kalitesi gibi şeyler duymuşsunuzdur ,  geçen gün Samsung Wave 2 inceleme şansım oldu gerçekten Bada işletim sistemi çok stabil ve hızlı , tabi ki konumuz Ekran.



Youtube videoları arasında rastladığım ekran çizilmelere darbeye karşı sağlamlık testini izlemenizi tavsiye ederim , videodaki telefon Wave 1 dir , Wave 1 ile Wave 2 arasında teknoloji farkı haricinde başka bir fark yoktur (Super Amoled - Super Clear Lcd) son olarak başka bir telefona bunu denemeyin sakın :)




Bu İçeriğe Ulaşmak için Arama Motorlarında Şu Şekilde Arama Yapıyorlar :
Samsung'un dayanıklı mükemmel ekranlı telefonları,

5 Oğuz KOÇ: Samsung'un dayanıklı mükemmel ekranlı telefonları Evet konumuz Samsung Cep Telefonları , teknoloji sitelerini gezerken cep telefonu yorumlarını veya özellikleri okurken Samsung Cep Telefonl...

5 yorum:

  1. Wave 2 bendede var..
    Metal taslak üzerine yapılmış bir telefon olmasına rağmen mükemmel bir dayanıklılığı var..
    Kaç kere elimden düşürdüğümü hatırlamıyorum bile..
    Ve sadece alt playtik parçasında minicik bir ezik var..
    Ne çizilme ne kırık var..
    880 lira yerine 1880 de versem gene verdiğim paraya acımam..

    YanıtlaSil
  2. Ben de Wave 1 kullandım 6 7 ay kadar. Gerçekten harika Süper Amoled'in tadına doyum olmuyor. Bir süre önce sattım. Sanırım Galaxy S 2 alacağım bu kez. Samsung bir fenomen haline gelmeye yakın.

    YanıtlaSil
  3. ilyas bat'a katılıyorum samsung bir fenomen haline gelmeye yakın hatta kimi insanlara göre geldi :) bende Galaxy S2 var kullandığım en güzel telefon diyebilirim bence iphone u dahi geçmiş durumda hoş ya iphone 'da bende sadece isim var :)

    YanıtlaSil
  4. Samsung son çıkışı iyi yaptı özellikle Galaxyle iphonenin papucu dama atıldı :D
    Android samsung sağ olsun ;)

    YanıtlaSil

< >