>> Hepsiburada, n11, Gittigidiyor,Yemeksepeti Hesap Hacklenmesi, İzinsiz Kredi Kartından Para Çekimi, Sizin Kartınız İle Başkaları Nasıl Alışveriş Yapıyor

4 Ağustos 2015 Salı

Hepsiburada, n11, Gittigidiyor,Yemeksepeti Hesap Hacklenmesi, İzinsiz Kredi Kartından Para Çekimi, Sizin Kartınız İle Başkaları Nasıl Alışveriş Yapıyor



Son zamanlarda özellikle hepsiburada.com sitesi üzerinden daha önce alışveriş yapan ve başkası tarafından hesabına erişilmiş ve alışveriş yapılmış hesaplar var, peki bu nasıl oluyor bizden izinsiz?

hepsiburada.com sitesinde kart bilgileri kaydet diye bir bölüm var, bu bölüm tamamen güvensizdir kesinlikle kaydetmeyin.




Sadece hepsiburada.com sitesinde olan bir durum değil bu arkadaşlar, n11, gittigidiyor, yemeksepeti gibi sitelerde aynı şekilde olabiliyor, kart numaranıza eriştikten sonra varsayılan ödeme biçimi 3d Secure olmayan herhangi bir yerden alışveriş yapıyorlar.


öncelikle bu olayın kaynağı cep telefonunuza yüklenen mobil uygulamalar, bu uygulamalar sitelerde gezindiğinizde bazı bilgileri depoluyor ve bu karaktersiz kişiler bu bilgileri bu şekilde çeşitli sitelerde deneyerek alışveriş yapıyorlar.

Öncelikle bilmeniz gereken 3D Secure olmadan yapılan alışverişlere itiraz edip paranızı alabilirsiniz, bu şahıslar 3D Secure kullanmadan alışveriş yapıyorlar.

Yapmanız gerekenler, öncelikler mobil uygulamalarda apk indirip kurabildiğiniz sitelerden uzak durun, çünkü bu siteler apk dosyalarını derleyip içerisine sizin bilgilerinizi depolayacak ek kodlar eklemekteler.

Kart bilgilerini hiçbir siteye kaydetmeyin, mümkünse sanal kart oluşturun ve kesinlikle her alışverişinizde 3d Secure kullanın.

Alışveriş yaptığınız sitedeki kişisel bilgilerinizde E-Mail adresinizin ve cep telefonunuzun size ait olduğunu kontrol edin.





Bu İçeriğe Ulaşmak için Arama Motorlarında Şu Şekilde Arama Yapıyorlar :
Hepsiburada, n11, Gittigidiyor,Yemeksepeti Hesap Hacklenmesi, İzinsiz Kredi Kartından Para Çekimi, Sizin Kartınız İle Başkaları Nasıl Alışveriş Yapıyor,

5 Oğuz KOÇ: Hepsiburada, n11, Gittigidiyor,Yemeksepeti Hesap Hacklenmesi, İzinsiz Kredi Kartından Para Çekimi, Sizin Kartınız İle Başkaları Nasıl Alışveriş Yapıyor Son zamanlarda özellikle hepsiburada.com sitesi üzerinden daha önce alışveriş yapan ve başkası tarafından hesabına erişilmiş ve alışveri...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

< >